ITOH DINING KYOTO

DINNER

シェフズ・チョイス 黒毛和牛コース
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,A4黒毛和牛ステーキ,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Chef's Choice Kuroge Wagyu Course
(Amuse-bouche, Main hors-d`oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today`s chef`s special seafood sweet miso,
A4 Kuroge Wagyu steak, Bread or rice,Dessert ,Coffee)                

¥ 7,000

シェフズ・チョイス 黒毛和牛コース Wsize(160g)

Chef`s Choice Course Wsize(160g)

¥ 9,000

シェフズ・リコメンド お薦めコース
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
フォアグラのポワレオレンジのソース,
シェフのお薦めシーフードグリル,A4黒毛和牛ステーキ,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Recommend Course
(Amuse-bouche, Main hors-d'oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today's chef's special seafood sweet miso,
Foir gras with NOBU style sauce A4 Kuroge Wagyu steak,
Bread or rice,Dessert ,Coffee)                

¥ 9,500

スペシャル神戸ビーフコース
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,神戸ビーフステーキ,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Special KOBE BEEF Course
(Amuse-bouche, Main hors-d`oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today`s chef`s special seafood sweet miso,
KOBE BEEF Steak, Bread or rice, Dessert ,Coffee)                

¥ 12,500

スペシャル神戸ビーフコース Wsize(160g)

Special KOBE BEEF Course Wsize(160g)

¥ 16,500

プレミアム神戸ビーフコース (200g)
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,
神戸ビーフサーロインステーキ100g & フィレステーキ100g,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Premium KOBE BEEF Course (200g)
(Amuse-bouche, Main hors-d'oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today's chef's special seafood sweet miso.
KOBE BEEF Sirloin Steak100g & Fillet Steak100g,
Bread or rice, Dessert ,Coffee)                

¥ 19,000

ディナータイムのみ5%のサービスチャージが加算されます。

You need 5% service charge at dinner.

※表示価格は税抜き価格です。

〒605-0085
京都市東山区末吉町80番
80 Sueyoshicho Kyoto Higashiyama-ku Kyoto
TEL:FAX 075-525-3235
NO Holiday :定休日なし 
Lunch Time 12:00~14:00 (LO13:30)
Dinner Time 17:00~22:00 (LO21:00)

google map

HOME

Page
Top