ITOH DINING KYOTO

DINNER

シェフズ・チョイス ステーキコース
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,黒毛和牛ステーキ,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Chef's Choice Steak Course
(Amuse-bouche, Main hors-d`oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today`s chef`s special seafood Yuzu miso,
Kuroge Wagyu Steak, Bread or rice,Dessert ,Coffee)
Wsize(150g) ¥9,500

¥ 7,000

特選A5黒毛和牛ステーキコース
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,
特選A5黒毛和牛ステーキ,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Special A5 Rank Wagyu Steak Course
(Amuse-bouche, Main hors-d'oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today's chef's special seafood Yuzu miso,
Special A5 Kuroge Wagyu Steak,
Bread or rice,Dessert ,Coffee)
Wsize(150g) ¥13,000 

¥ 10,000

プレミアムA5サーロイン&ステーキコース (180g)
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,
特選A5黒毛和牛サーロインステーキ90g & フィレステーキ90g,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Premium A5 Sirloin & Fillet Steak Course (180g)
 (Amuse-bouche, Main hors-d'oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today's chef's special seafood Yuzu miso. 
Special A5 Wagyu Sirloin Steak90g & Fillet Steak90g,
Bread or rice, Dessert ,Coffee) 

¥ 16,000

神戸ビーフステーキコース
(アミューズ・ブーシェ,季節のスープ,メインオードブル,
シェフのお薦めシーフードグリル,
神戸ビーフステーキ,
パン or ライス,デザート,コーヒー)

Kobe Beef Steak Course
 (Amuse-bouche, Main hors-d'oeuvre, Seasonal soup,
Grilled today's chef's special seafood Yuzu miso,
Kobe Beef Steak,
Bread or rice,Dessert ,Coffee)
Wsize(150g) ¥19,500

¥ 14,500

ディナータイムのみ5%のサービスチャージが加算されます。

You need 5% service charge at dinner.

※表示価格は税抜き価格です。

〒605-0085
京都市東山区末吉町80番
80 Sueyoshicho Kyoto Higashiyama-ku Kyoto
TEL:FAX 075-525-3235
NO Holiday :定休日なし 
Lunch Time 12:00~14:00 (LO13:30)
Dinner Time 17:00~22:00 (LO21:00)

google map

HOME

Page
Top