季節のスープ |
Seasonal soup |
¥ 800 |
---|---|---|
本日のシェフお薦めオードブル |
Chef's recommend Hors-d`oeuvre |
¥ 1,100 |
ビーフガーリックライス |
Garlic fried rice with beef & egg |
¥ 1,200 |
フィールドグリーンサラダ |
Field green salad Japanese style dressing |
¥ 1,300 |
5種の野菜グリル |
5 kinds of Grilled vegetables |
¥ 1,400 |
フォアグラのポワレフルーツのソース |
Poire foie gras with fruits sauce |
¥ 2,500 |
本日のお薦めシーフード3種のグリル |
Grilled Nobu style 3 kinds of seafood |
¥ 3,200 |
鮑と椎茸のワイン蒸し |
Poire Abarone & Shiitake mushroom |
¥ 4,800 |
オマール海老 (450g) のグリル |
Grilled Lobster (450g) with seasonal sauce |
¥ 5,600 |
黒毛和牛ステーキ130g |
Kuroge Wagyu Steak 130g |
¥ 6,000 |
特選A5黒毛和牛ステーキ130g |
Special A5 Rank Wagyu Steak 130g |
¥ 9,000 |
神戸ビーフステーキ130g |
Kobe Beef Steak 130g |
¥ 13,000 |
季節のデザート |
Dessert |
¥ 900 |
※価格は全て税別で表記しております